Hotel Faleza Galati | Hotel in Galati | Cazare hotel in Galati| Cazare ieftina Galati

Hotelul Faleza din Galati este amplasat in centrul orasului. Oaspetii hotelului beneficiaza de 73 de camere single, double si apartamente, salon de Mic Dejun si cafeaneaua Bonjour Cafe in lobby, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.

Despre noi

FALEZA Hotel by Vega, complet renovat si redecorat in 2012, este un spatiu care da valoare timpului petrecut, un loc incarcat de caldura si luminat de valurile Dunarii albastre, o locatie ideala pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru calatoriile de afaceri in Galati.

 

Amplasat langa Biserica fortificata Precista, in centrul orasului, hotelul este accesibil din soseaua falezei superioara a Dunarii, Bd-ul Marii Uniri. Oaspetii hotelului beneficiaza de 73 de camere single, double si apartamente, salon de Mic Dejun in lobby, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.

 

In 2012, odata cu renovarea, reechiparea si redecorarea cladirii, arhitectii si decoratorii au creat un ambient familiar care asigura confortul siĀ  sentimentul de acasa.

 

Galerie